Παρουσίαση Αντλιών Θερμότητας VERSATI

BUSINESS

Την περασμένη εβδομάδα, η ClimaQuest, ο όμιλος που επίσημα αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της GREE πανελλαδικά, πραγματοποίησε την παρουσίαση της νέας αντλίας θερμότητας VERSATI καθώς και των λοιπών προϊόντων νερού της GREE. Η ΤΕΧΝΙΚΟΥΛ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την παρουσίαση, αφού στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη και ενημέρωση για όλα τα προϊόντα.

Το πρώτο τμήμα της παρουσίασης αφορούσε στον τεχνικό σχεδιασμό των αντλιών θερμότητας αέρα νερού όπως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών που τις καθιστούν ανταγωνιστικές και πλήρως αποδοτικές. Βασικό κατασκευαστικό προτέρημα είναι η τοποθέτηση των πλακετών στο πάνω μέρος, όπου προστατέυονται καλύτερα ενώ ταυτόχρονα καθίσταται πιο έυκολα επισκέψιμη η αντλία θερμότητας από τον τεχνικό. Η ηλεκτρολογική σύνδεση γίνεται από το πλαϊνό μέρος.

Το δεύτερο τμήμα αφορούσε στην πλήρη εμπορική παρουσίαση όλων των προϊόντων νερού: Αντλίες θερμότητας για πισίνα, η νέα γενιά πολυδιαιρούμενου συστήματος VRF GMV5 Home, Chiller Αντλίες θερμότητας αέρα/νερού, τερματικές μονάδες νερού-Εσωτερικές μονάδες Fan Coils.

Για να δείτε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα νερού της GREE και τις αντλίες θερμότητας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο.

Leave a Comment