Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία TECHNICOOL ξεκίνησε το 1983 στη Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή έκανε αισθητή την παρουσία της στο χώρο του κλιματισμού, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μεγάλου μεριδίου της αγοράς, λόγω της έντονης εμπορικής δραστηριότητας και της άμεσης εξυπηρέτησης πελατών και συνεργατών. Σήμερα, εναρμονισμένη με τις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών, είναι μια άρτια οργανωμένη Τεχνική – Εμπορική εταιρεία, στους τομείς: του Κλιματισμού, της Ψύξης, της Θέρμανσης και του Αερισμού.

Πάγια πολιτική της ΤΕΧΝΙΚΟΥΛ, για τους επαγγελματίες του κλάδου, αποτελεί η διάθεση προϊόντων θέρμανσης και κλιματισμού σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και η παροχή πλήρους υποστήριξης στον πελάτη, μετά την πώληση και την εγκατάσταση. Η εκπροσώπηση κορυφαίων εταιρειών με προϊόντα άριστης ποιότητας και εξελιγμένης τεχνολογίας, που είναι φιλικά ως προς το περιβάλλον, αποτελούσε και αποτελεί βασική προτεραιότητα με στόχο πάντα την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.

Η ΤΕΧΝΙΚΟΥΛ εξελίσσεται και δημιουργεί το παρόν BLOG με σκοπό την περαιτέρω επαφή με το κοινό, και την πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου που απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. Στην συνεχή προσπάθεια για βελτιστοποίηση, οι βασικές κατηγορίες ενημέρωσης αφορούν στον Κλιματισμό, στην Θέρμανση, στις Αντλίες Θερμότητας Αέρα Νερού και στην καινοτομία. θα  περιλαμβάνονται επίσης πολλά Αφιερώματα και μία ξεχωριστή κατηγορία που αφορά στους επαγγελματίες του κλάδου, Business. Ταυτόχρονα με το BLOG η ιστοσελίδα Facebook, Instagram και φυσικά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.technicoolenergy.gr είναι απόλυτα διασυνδεδεμένα.