Νέα σειρά κλιματιστικών MIDEA BREEZLESS!

Πολλές φορές σε μικρούς οικιακούς χώρους ή μικρά γραφεία επαγγελματικών χώρων, είναι αδύνατον να μην τοποθετηθεί για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και ψύξης, ένα επιτοίχιο κλιματιστικό. Όμως στις περιπτώσεις αυτές ο αέρας ενός κοινού κλιματιστικού, χτυπάει απευθείας τον χρήστη, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο μυοσκελετικών παθήσεων, συνήθως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από την ψύξη του κλιματιστικού.

Τα τελευταία έτη, η τεχνολογία των επιτοίχιων κλιματιστικών έχει εξελιχθεί έτσι ώστε και σε αυτές τις ιδιαίτερες περιπτώσεις, να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Η εταιρεία MIDEA, ηγέτιδα στον κλάδο, έχει πρωτοπορήσει με την σειρά BREEZLESS E που δίνει τέλος στα ενοχλητικά ρεύματα του αέρα.

Η ειδικής διαμόρφωσης  περσίδα Twin Flap TM με 5.013 μικρο-οπές, μετατρέπει το κρύο ρεύμα του αέρα σε χιλιάδες μικρoσκοπικές χορδές δροσιάς που διαχέονται προς όλες  τις  κατευθύνσεις. Η ρύθμιση των  δυο διάτρητων  περσίδων , εσωτερική και εξωτερική, είναι πολύ εύκολη και έτσι η απαλή αίσθηση δροσιά είναι πιο εύκολη από ποτέ άλλοτε.

Στην ΤΕΧΝΙΚΟΥΛ, σας προμηθεύουμε πάντα τα πιο εξελιγμένα προϊόντα, και σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Δείτε εδώ την νέα σειρά BREEZLESS E από την MIDEA.

Άλλα χαρακτηριστικά

  • Τεχνητή Νοημοσύνη: Το Breezeless E χάρη στον αλγόριθμο εξοικονόμησης ενέργειας, μελετά τις συνήθειες σας και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, προκειμένου να υπολογίσει το πιο ενεργειακά αποδοτικό πρόγραμμα για εσάς. Μπορεί να ελέγξει τη θερμοκρασία με ακρίβεια χωρίς διακυμάνσεις, αποφεύγοντας έτσι την περιττή κατανάλωση ενέργειας και προσφέροντας την ιδανική θερμοκρασία. Η ακρίβεια ελέγχου της θερμοκρασίας θα αυξάνεται όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το Midea Breezeless E και θα εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια έως και 20% στη λειτουργία Eco Comfort.
  • Air Magic: Η λειτουργία Air Magic παράγει εκατομμύρια θετικά & αρνητικά φορτισμένα ιόντα τα οποία εξαλείφουν τους ιούς και τα βακτήρια και παράλληλα καθαρίζει την ατμόσφαιρα όπως ένας  πνεύμονα πρασίνου.
  • UVC: Η τεχνολογία αποστείρωσης UVC χρησιμοποιεί το βαθύ υπεριώδες φως της λάμπας UVC για να ακτινοβολεί μονοκύτταρους μικροοργανισμούς που μεταφέρονται στον αέρα. Με αυτή την τεχνολογία οι μονοκύτταροι μικροοργανισμοί χάνουν την ικανότητά τους να αναπαράγονται επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα της πλήρους αποστείρωσης.
  • Heat Flash: H τεχνολογία του Breezeless E επιτρέπει την θέρμανση ολόκληρου του δωματίου σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Η θερμοκρασία στην έξοδο του κλιματιστικού μπορεί να αυξηθεί κατά 10,4 οC  μέσα σε 10 λεπτά.
  • Cool Flash: Με την τεχνολογία CoolFlash Plus, το Breezeless E επιτυγχάνει άμεσα ψύξη σε όλο το δωμάτιο, με ένα κλικ. Η θερμοκρασία στην έξοδο του κλιματιστικού μπορεί να μειωθεί κατά 6,3οC  μέσα σε 10 λεπτά.
  • ΟΤΑ: Η τεχνολογία ΟΤΑ  επιτρέπει στο κλιματιστικό να ενημερώνει και να αναβαθμίζει το λογισμικό του ασύρματα, να επιτυγχάνει την βέλτιστη λειτουργία και να κάνει προληπτική συντήρηση. Επιπλέον, αναβαθμίζει την λειτουργία του κλιματιστικού  με βάση τις  ανάγκες  σας εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τη  Midea MSmart Home.

Leave a Comment